Beställning/försäljning

Vi tillverkar allting manuellt och med stor omsorg. Därför är varje produkt unik och det finns alltid små variationer i vårt utbud. Vi är också beroende av tillgång på råvaror och det gör att det kan bli en leveranstid för de produkter som du vill beställa. Kontakta oss därför gärna för att diskutera just din beställning. Vi skickar sedan de produkter som du beställt på det sätt som passar dig bäst, mot postförskott eller faktura. Naturligtvis kan du alltid komma direkt till Gullsby Handpappersbruk för att handla!


Vattenmärke

En annan möjlighet som ger våra produkter det lilla extra är att du som kund har möjlighet få ditt eget vattenmärke i den pappersprodukt som du beställer. Det kan till exempel vara företagets logo, dina initialer eller namnteckning. Det är många företag och privatperson som på så sätt skaffat sig ett unikt brevpapper och en originell present till "en som har allt". Kontakta oss gärna för en offert och en kontroll, så att ditt förslag verkligen går att framställa i praktisk produktion - det mesta går att göra, men vissa begränsningar finns. Det finns för övrigt ett vattenmärke i alla de produkter som kommer från Gullsby Handpappersbruk, antingen handpappersbrukets eget eller kundens!


Produkter

Brevpapper

Olika format av brevpapper, till exempel A4 eller det gamla formatet folie (230 x 414 mm). Folie är ett lämpligt format för exempelvis diplom eller betyg.
 

brevmapp

Kort med tryck, visitkort, korrespondenskort

Trycks med gammaldags blystil, så kallat högtryck, för att ge den "rätta känslan".
 

papper

Gästböcker, orderböcker etc

Varje bok är unik. Som kund kan du välja antal sidor och om du vill ha den klädd med tyg, marmorerat papper eller exklusivt älgskinn. Du kan också få den inbunden med ditt eget vattenmärke i pappret.
 

böcker

Kuvert

Olika typer av kuvert; A6 eller ett "vikkuvert". När du använder ett vikkuvert skriver du ditt brev direkt i kuvertet, viker ihop och försluter kuvertet med en flik.
 

Konstnärspapper

Gullsbys akvarellpapper är en populär produkt. Det skiljer sig från ett maskingjort ark på så vis att varje ark är unikt och på sätt och vis "lever sitt eget liv"- och inspirationen hos konstnären får sitt utlopp. Pappret passar också bra för kalligrafi. Arken tillverkas i A3 och A4, men andra dimensioner kan förekomma. Tjockleken varierar, men håller cirka 250-300 g/m2.

Sidan uppdaterades 2002-12-11