Kom på besök


Gullsby Handpappersbruk ligger i västra Värmland i Brunskog, en liten ort två mil öster om Arvika. På den natursköna Skutboudden invid sjön Värmeln ligger handpappersbruket på hembygdsgårdens område, tillsammans med bland annat restaurang, lanthandel och bodar. Här myllrar det av besökare under till exempel sommarens två stora arrangemang "Gammelvala" och "Hantverksmässan", men vanligtvis är handpappersbrukets omgivning lugn och rofylld.


barn på besök 1

Besökare är varmt välkomna

Gullsby Handpappersbruk är givetvis öppet under de stora arrangemangen, men vi tar gärna emot besökare även under andra tider av året - utom under kallaste vintern. Vi kan lova dig ett intressant besök, där du får följa den manuella tillverkningen av papper "på gammalt vis" på nära håll och kanske till och med göra ett eget försök med det gamla hantverket att tillverka papper. Givetvis har du möjlighet att köpa våra vackra och originella pappersprodukter!

Ta en tur med dina kunder, anställda eller med dina arbetskamrater, gör en utflykt med skolklassen eller dagisgruppen, eller titta in när du har vägarna förbi. Det finns även möjlighet att äta på hembygdsgårdens välkända restaurang, men det måste du i så fall förbeställa. Sommartid är området perfekt för en lyckad picknick. Kontakta oss, så kan vi berätta mer om öppettider och annat som du vill veta.

Sidan uppdaterades 2002-12-11